vrijdag 25 juni 2010

Nog even over de tweede dag; start dag drie

Joost Barneveld schreef gisteren avond:

De ontvangst bij WSO was echt leuk. Hoop mensen van diverse afdeling. Ook Chrisitan Frahm, Heer Huber en Wolfgang Horst.

De tweede dag was een zware en lange dag (netto 7 uur en 30 minuten). De eerste kilometers zijn extreem snel gereden tot 80 km, bijna 32km/h gem. Dus onze snelheid was bijna vergelijkbaar met de temperatuur buiten. Uiteindelijk is ons gemiddelde gedaald tot 27 gem, na 188km (we hebben een stukje om moeten rijden).

Martin Gross heeft materiaal pech gehad met zijn voor versnelling. Na veel zoeken heeft hij samen met Rob een fietsenmaker gevonden die het juiste materiaal had. (foto: op het stoepje voor een lang geleden gesloten hotel, wachtend op Rob en Martin)
Nu zijn we bij de jeugdherberg aangekomen en hopen zo een lekker bbq te hebben.




Foto's van onderweg, ook rust is belangrijk:

De normale hoeveelheid vlees bleek voor de afgematte fietsers niet toereikend. Zij konden nog wel wat extra kilocalorieen gebruiken. Gelukkig konden de mannen rekenen op medewerking vanuit de herberg en na nog een paar heerlijke lapjes, kon Kameroen-Nederland beginnen. Martin had misschien nog gehoopt op een extra versnelling van de Denen, maar die had Martin vanmiddag zelf al gebruikt. Martin door; Denen naar huis.
Na een luidruchtige nacht (het lijkt of Rob het motorgeluid van de bus 's nachts zelf doorzet) op goede bedden is men vanmorgen na een goed ontbijt begonnen aan de heuvels van de derde dag.
Op naar Newlifestyleresort in Zweifall waar de Hottub al klaar staat.
Tot later ..................... Frank C

Geen opmerkingen:

Een reactie posten