woensdag 23 juni 2010

Eerste dag zit erop

De fietsers zijn inmiddels in Oelde. Na een lange, warme en zeker inspannende dag hebben de mannen genoten van een warme maar ontspannende douche en bereiden zich nu voor op een welverdiende maaltijd. Andrea, eigenaresse van Hotel Muehlenkamp, zorgt er -enthousiast als ze is- ook nog even voor dat de fietskleding van de stoere mannen vanavond al weer fris is.

Bauke Simonsma had zich in principe voor de gehele tocht aangemeld. Door studie -en daaraan gekoppeld een examen- kon dat echter niet doorgaan. Omdat hij toch wat van de sfeer wilde proeven, is hij vanmorgen op de fiets gestapt en heeft hij de eerste etappe in zijn geheel uitgereden. Geert en Bauke gaan vanavond met de fietsen in de auto weer terug naar Nederland. Misschien probeert Bauke voor zaterdag weer wat te regelen.

Edwin Telgenkamp, die in maart door een val mijn zijn ATB, 3 ribben en een ruggewervel gebroken heeft, zit zich nu thuis te verbijten. Gelukkig gaat het verder weer aardig goed met Edwin.

Vanavond met een Deen, een Belg, enkele Nederlanders en vele Duitsers voetbal kijken. En ik kan jullie verzekeren: wat vanavond ook de uitslag mag zijn, het zal de sfeer niet kunnen bederven.

Impressiefoto's volgen nog. Bijgaand een foto ergens tijdens de laatste kilometers op weg naar Oelde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten