woensdag 23 juni 2010

Alles voor de goede doelen

Het is vijf uur. Nog 35 km tot het einddoel van vandaaag: Oelde. Het mooie stadje in Duitsland waar het hoofdkantoor van GEA Westfalia Separator is gevestigd. 35 km betekent nog ongeveer 70 minuten trappen. Ik spreek de chauffeur van de volgbus: Rob Breukhoven. Ondanks de hitte gaat het rijden hem goed af. Natuurlijk met dank aan Tonny Joosten die ons de bus, met airco, ter beschikking heeft gesteld. Geert zit bij Rob in de bus. Hij is de fietser die met kramp is afgestapt. Voor Geert ging het toch net iets te hard. Hij heeft besloten om morgen niet opnieuw op te stappen. Terwijl ik dit schrijf, voel ik met Geert mee en wens hem sterkte.
Over ruim een uur aankomst bij Hotel Muehlenkamp. Zij hebben ons gratis eten en overnachtingen aangeboden. Alles voor de goede doelen.
Frank C

1 opmerking:

  1. Jammer Geert dat je moest afhaken maar ook vanuit de bus kun je supporter zijn. Wij wachten jullie hier al op met bananentaart, goed voor de energie en de BBQ gaat vrijdagavond aan! Heel veel succes met de rit naar het Newlifestyleresort voor mensen na(ast) kanker.

    Rob.

    BeantwoordenVerwijderen