vrijdag 25 juni 2010

Ja hoor, "thuis" bij Rob en Sibyl in Zweifall

Kun je je nog herinneren hoe lang de mannen gisteren netto op de fiets hebben gezeten? Nee?

Dan zal ik het jullie vertellen: Net als vandaag: 7,5 uur. Een afstand van 185 a 190 km en voor degenen die in wielertermen spreken: 2.635 hoogte meters!! Je moet het maar eens vergelijken met een etappe in de tour de France; het zijn kanjers die jongens van ons.

Het commentaaar van (enkele van) de mannen: Uiteindelijk was het minder zwaar dan gisteren.

Joost moest zich onderweg nog even bewijzen. Hij kon 41 km/h tegen de wind in. Zou hij zijn eigen rijwind bedoelen, bergafwaarts?!

De bananen van Buitenhuis Groenten en Fruit uit Ede gingen er goed in. Zo goed dat Rob onderweg nieuwe heeft moeten kopen.
Je wordt toch wel een beetje vreemd aangekeken als je voor 20 Euro bananen gaat kopen in de plaatselijke Duitse Super. Zeker als je als uitleg geeft dat je een apenfeest hebt. Met Rob zijn beste Duits zal dat wel een Affenfest of een Affenparty hebben geheten. Bijna een broodje aap verhaal.

Carl had er de laatste afdaling nog even zin in. Na Rob met z'n volgwagen, was het Carl die als eerste in Zweifall aankwam.

En een applaus voor Christian Frunder: Hij heeft de laatste 20 km weer meegefietst (extra AA drink in de bus of inspirerende woorden van Rob?).


De ontvangst bij Rob en Sibyl was weer geweldig. Het voelt als thuiskomen.

Een lekker biertje, de hot tub en daarna lekker BBQen. Het leven is goed. Zeker als je weet dat je morgen "uigerust" aan de laatste dag kunt beginnen ............ Rob slaapt vanacht alleen op een kamer.


Morgen ochtend komt Hein van Boxel van stichting Dol&Fijn en Stichting Jaimy met z'n Fiatje 500 naar Zweifall. Hij vindt het leuk om onze jongens te steunen en probeert ze de gehele laatste etappe naar Cuijk te begeleiden. Hein is ook zo'n kanjer die van alles voor zieke kinderen doet.

Kijk gauw eens op http://www.dolenfijn.nl/. Om gezellig in Zweifall mee te ontbijten, vertrekt hij om 05:00 uur uit Arnhem!!


Nog een foto van onderweg: even rusten in Koeningswinter (morgen foto's van de mannen in de hot tub???????)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten