woensdag 31 maart 2010

Krant Oelde (Duitlsand)


Onze collega's uit Oelde, die ook met onze tocht mee fietsen, staan in de lokale krant en vertellen over de GEA Welfare Tour

Kleding definitief


Gezien de levertijd van de kleding is het niet meer mogelijk om uw logo op ons shirt te plaatsen. Wij zijn trots op het ontwerp van de kleding maar vooral op het grote aantal bedrijven dat ons initiatief willen ondersteunen. Via deze weg willen wij nogmaals alle sponsoren bedanken.

dinsdag 30 maart 2010

Vervolg op "Oeps"

Edwin is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis. Hij heeft twee weken mogen verblijven in Doetinchem. Het is nu zeker dat Edwin niet met onze tocht mee kan fietsen. Wij hopen dat het herstel snel zal gaan en dat wij hem weer snel op zijn racefiets of ATB voorbij zien komen.

donderdag 18 maart 2010

Oeps!!!

Deze week is Edwin gaan trainen op de ATB route van Monfertland. Helaas is het resultaat van de training dat Edwin op dit moment in het ziekenhuis ligt met gebroken ribben en 1 gebroken wervel. Gelukkig geen blijvend letsel, echter zijn deelname is meer dan onzeker. Als je niet zult deelnemen zullen wij jou zeker missen!

Wij willen hem ook via deze weg veel beterschap en ook zijn familie veel sterkte toe wensen!

dinsdag 16 maart 2010

Krentenbollen & Musliebollen

Zojuist vernomen dat Arts & Dennissen Catering uit Haps ons krentenbollen en musliebollen zullen leveren voor de fietsers (www.acdgroep.nl)

maandag 15 maart 2010

Kleding


Het is weer even geleden dat wij iets nieuws hebben vermeld op ons blog. Het is nu inmiddels half maart en het ontwerp van de kleding is bijna definitief. Tot 26 maart kunnen nog nieuwe sponsoren worden geplaats op de kleding.